![]() |
|
Zmiany techniczne na forum - propozycje - Wersja do druku +- Oficjalne Forum Kibiców Korony Kielce (http://forum.korona-kielce.pl) +-- Dział: ARCHIWUM (/forum-13.html) +--- Dział: Archiwalne wątki, stare sprawy itd... (/forum-14.html) +--- Wątek: Zmiany techniczne na forum - propozycje (/thread-257.html) |
Zmiany techniczne na forum - propozycje - Hrabicz - 03-03-2010 23:33 W związku z pojawiającymi się głosami na temat zmian w organizacji forum zakładam ten wątek. Potraktujmy to w ten sposób - dajemy sobie miesiąc czasu na pogadanie w tym wątku o tym, jak chcielibyście aby działy były poukładane. Rzeczywiście wątki i działy w tym momencie są poukładane dośc chaotycznie, ale wszystko wychodzi w praniu i nic nie da się od początku zrobic idealnie. Forum w tej postaci działa już niemalże rok czasu, więc wystarczy już czasu na pewne spostrzeżenia i możemy się postarac to wszystko poukładac i uporządkowac. Liczę na to, że potraktujecie to poważnie, forum tworzymy razem i wszyscy mamy się tu dobrze czuc. Pozdrawiam i czekam (czekamy ) na pomysłymk_ck: Zapraszamy do konstruktywnej dyskusji, bez złośliwego wytykania sobie błędów
RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - giuly44 - 04-03-2010 11:48 może należałoby przekleic pare postów które na ten temat już były. Są one w dziale kibice -sprawy kibicowskie. Niechce mi sie znowu pisac tego samego. RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - Korona Kielce - 04-03-2010 11:58 jak mawiają klasycy: MONDRZE ! czekamy na pomysły RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - Hrabicz - 04-03-2010 12:29 Zgodnie z poleceniem Nadmoderatora Giuliego przeklejamy ![]() (01-03-2010 22:49)Szalikowiec napisał(a): Nie rozumiem działania moderatorów tego forum w dziale "Kibice". Jak sama nazwa wskazuje powinniśmy tu poruszać aspekty kibicowskie, a istnieją tematy typu "Marketing" "Sędziowie" "Piłka ręczna", a na tematy kibicowskie nie ma miejsca i jest założony jeden wątek "sprawy kibicowskie" i do niego wrzucane są wszystkie posty z tym zwiazane. Na dyskusję o niepiłkarskiej stronie danego meczu powinien być założony oddzielny temat, żeby rozmawiać w nim o dopingu, oprawie w danym meczu. Ale tak, róbmy tak dalej bo w końcu "Miss Korony" bardziej dotyczy Kibiców Korony ("Kibice o kibicach. Wszystko co dotyczy kibiców Korony Kielce") niż doping na danym meczu. (02-03-2010 16:40)Szalikowiec napisał(a): Nikt mi nie odpisze? Dlaczego w dziale piłkarskim są wątki oddzielnie na temat każdego meczu a w dziale kibicowskim nie może ich byc? Może w piłkarskim też założycie jeden temat "Piłka- sprawy piłkarskie" i tylko tam będą komentarze odnośnie meczów? (02-03-2010 17:00)Szalikowiec napisał(a): Po pierwsze to jeden z popularniejszych wątków w tym dziale. (02-03-2010 17:05)giuly44 napisał(a): mnie też na początku ździwił chaos jaki panował we wszystkich działach, ale sie już przyzwyczaiłem. (02-03-2010 17:10)Szalikowiec napisał(a): Dokładnie jak kolega wyżej napisał. Ja bym to ujął w taki sposób RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - mati - 04-03-2010 12:29 Ja ze swojego doświadczenia chcę tylko prosić aby za małe litery w wyrazach typu (W)wisła nie było bana a co NAJWYŻEJ ostrzeżenie. Przez otatni rok połowę czasu spędziłem na statusie ZBANOWANY tylko przez takie akcje. Inna sprawa, że Admin Korona Kielce w ostrzeżeniu napisał, że daje bana na 2 miesiące ZA KRYTYKĘ ( ;] ) a ban był na 3 miesiące. To jest forum i jest od prowadzenia dyskusji nawet jeśli dany temat / post jest negatywny w stronę klubu.... RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - Omi_ - 04-03-2010 13:00 (04-03-2010 11:58)Korona Kielce napisał(a): jak mawiają klasycy: MONDRZE ! A kto bedzie sie tym zajmował?Ty czy Hrabicz?Bo jak ty to nawet nie ma sensu nic tu pisac!!! Lecz jesli Hrabicz,to mozna by te całe reputacje usunąć,bo nie wiem do czego jest to wogóle potrzebne.A co do działu kibice, to ponosi was fantazja.I oczywiscie zrobic jakieś fajne tematy typu:Sport ogółem,Typery ,jak coś jeszcze wymysle to dam znać ![]() Tylko żeby naprawde było cos w tym kierunku robione,nie jak obiecanki "kolegi" Korona Kielce
RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - mk_ck - 04-03-2010 13:06 (04-03-2010 13:00)Omi_ napisał(a):(04-03-2010 11:58)Korona Kielce napisał(a): jak mawiają klasycy: MONDRZE ! Powiem tak- Admin nie tylko nad forum czuwa, więc chyba można do tego podejść z wyrozumiałością
RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - Korona Kielce - 04-03-2010 13:14 (04-03-2010 13:00)Omi_ napisał(a):(04-03-2010 11:58)Korona Kielce napisał(a): jak mawiają klasycy: MONDRZE ! Przyjąłem to baaardzo do siebie ![]() Moderatorzy, czyli mk_ck i Hrabicz czuwają nad wszystkim, tak jak ktoś gdzieś to już napisał robią to charytatywnie - z miłości do...mam nadzieję Korony. Ten temat to pomysł Hrabicza, który zauważył (słusznie zresztą), że potrzeba zmian. Ja się tylko przyglądam z boku i reaguje jeśli jest taka potrzeba - mk_ck mogą chyba temu zaświadczyć. Nie wiem do końca o jakich obiecankach mówisz...mam nadzieję, że nie o cacankach Nie rozmywając - kończę licząc na owocną dyskusję i pomysły. ps. nie odnoszę sie teraz do tych juz się pojawiających - porozmawiamy o nich po zakończeniu "akcji" do jutra! RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - Omi_ - 04-03-2010 13:26 (04-03-2010 13:14)Korona Kielce napisał(a): Przyjąłem to baaardzo do siebie No własnie!!! I tym o to postem kończe udziła w tej "owocnej" dyskusji. Oby tylko Hrabicz i mk_ck poprawili forum,tego im życze z całego serac.Tylko im.......... RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - mk_ck - 04-03-2010 13:30 No to sobie pogadali.... A teraz TYLKO pomysły na ulepszenie
RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - peholic - 04-03-2010 13:38 Na forum jest bałagan i pisałem już o tym na początku działania forum. Dział "Dyskusje kibiców" są tam wątki kibicowskie, o marketingu, sportowe... całe forum można by nazwać dyskusje kibiców, bo wszystko do tego pasuje. Dla uporządkowania proponował bym stworzenie działu "Sport" a w nim poddziałow "Korona Kielce" i "Inne sporty" w "Kibicach" zmienił bym "Dyskusje kibiców" na "Sprawy kibicowskie" i zostawił Hyde Park. W sprawach technicznych zostawił bym "Sprawy techniczne" i przeniósł "Porady i sugestie". "Komentarze do artykułów" w ogóle bym wywalił bo bez sensu. I zostawił archiwum. Oczywiscie wątki są teraz pomieszane i należało by je poprzenosić, pozdrowienia dla moderatorów To moja propozycja.
RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - giuly44 - 04-03-2010 15:17 Ja mam następująca propozycje. Przedewszystkim powiększyc liczbe działów, oto moje sugestie: 1.KORONA KIELCE (sprawy czysto piłkarskie czyli piłkarze Korony ,transfery , trenerzy,mecze, sparingi, zgrupowania itp.) 2.KIBICE KORONY KIELCE (czyli sprawy czysto kibicowskie takie jak doping, oprawy , stowarzyszenie, ultras, zgody, kosy itp.) 3.KORONA KIELCE, WOKÓŁ KLUBU I SPRAWY ORGANIZACYJNE (czyli marketing ,stadion, sponsorzy ,zarząd, bilety itp.) 4.SPORT (czyli inne kluby , reprezentacja, futbol na świecie, piłka ręczna, siatkówka itp.) 5.PORADY I SUGESTIE (czyli sprawy techniczne, nasze pomysły, pytania itp.) 6.HYDE PARK (czyli dyskusje o wszystkim tym co nie dotyczy powyższych działów) Myśle że te 6 działów byłoby w sam raz, moderatorzy co prawda mieli by troche roboty aby przenieśc i uporządkowac te wszystkier wątki, ale myśle że da sie to zrobic. Jak słuszne zauważył OMI te punkty reputacji są zbędne i nalezało by je usunąc bo nikomu nie służą, również poziom ostrzeżeń jest zbyteczny bo nieużywany. Komentarze do art. koniecznie usunąc bo też nikt tam nic nie pisze. To na razie tyle, jak coś wymyśle to napisze. I prośba do modów, zachęcam was też do wzięcia udziału w tej dyskusji, walcie prosto z mostu jesli macie wątpliwości co do tego jak kto to widzi, tylko dyskusja poprowadzi nas mam nadzieję do owocnych wniosków a co za tym idzie do funkcjonalnego, przejrzystego i wzorowego forum. RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - Hrabicz - 04-03-2010 15:43 Wg mnie jeśli chodzi o działy KORONA KIELCE i poddziały SPORTOWO/KIBICE/KLUB(organizacyjno-technicznie) OGÓLNY SPORT (wszystko co związane z jakimkolwiek sportem/ewentualnie stworzymy jakiś poddziały na piłkę nożną, ręczną czy jakie tam by się okazały potrzebne) SPRAWY TECHNICZNE (wszelkie rzeczy związane z funkcjonowaniem forum, pytania, sugestie opinie itp itd) HYDE PARK (ogólny pieprznik gdzie będzie wszystko nie pasujące gdzie indziej) - punkty reputacji wg mnie nie przeszkadzają - poziom ostrzeżeń - ja bym go nie usuwał bo go używam, i musi być coś pośredniego między wyedytowaniem posta a banem. Ja przynajmniej nie zamierzam dawać banów za pierdoły - komentarze do artykułów bezapelacyjnie do usunięcia RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - Sargon - 06-03-2010 14:43 Sam prowadziłem kilka for i wiem jaki problem jest ze zmianą działu itd. ale rzeczywiście lekki bałagan tu jest. Podział jaki przedstawił Hrabicz wydaje się być optymalnym. W Ogólnym sporcie zrobił bym poddziały na: piłka nożna, ręczna, sporty motrowe, sportwy walki itd. W tych podziałach też może być problem. Żeby nagle się nie okazało że bedzie np. 10 wątków o boksie, 4 o Iskrze i 5 o Farcie. Trzeba by było zrobić odrazu wątki, żeby później nie było wiekszego bałaganu. Byłbym także za wyłączeniem tych pkt reputacji, bo w końcu może się zrobić coś a'la Fotka. RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - Omi_ - 07-03-2010 03:03 (06-03-2010 14:43)Sargon napisał(a): Byłbym także za wyłączeniem tych pkt reputacji, bo w końcu może się zrobić coś a'la Fotka. Może nie zrobi sie tu "a'la" fotka,lecz komentarze do reputacji (minusowe) typu: "Oko za Oko" "Jestes Piknik" "kibic sukcesu" itd. Robi sie to chamskie i nie na poziomie.Niech Hrabicz razem z mk_ck pomysla o tym,aby te reputacje usunać z naszego forum. Hrabicz jak i również giuly44 fajnie to opisali.Choc mi bardzie sie podoba opcja Hrabicza.Można by jeszcze zrobic inna faze.Te całe "Emotikony" (czy jak to sie tam nazywa) tzw usmieszki,zrobic w barwach Korony.Widziałem takie na inny forach,fajnie to wyglada. RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - Quaresma - 07-03-2010 03:12 Nie tyle kasować punkty reputacji, co kasować tych co dają takie 'punkty reputacji' jak te podane wyżej. RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - giuly44 - 07-03-2010 12:49 A może by jakaś sonda odnośnie tych punktów reputacji ? Ogólnie to niczemu one nie służą i są zbyteczne, niespotkałem sie z tym na żadnym innym forum prócz debilnych portali społecznościowych typu fotka pl i inne tego typu badziewia. RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - sese - 07-03-2010 13:22 [/quote] .Te całe "Emotikony" (czy jak to sie tam nazywa) tzw usmieszki,zrobic w barwach Korony.Widziałem takie na inny forach,fajnie to wyglada. [/quote] Jak już robić coś z emotikonami, to przy okazji dodać kilka. Mnie brakuje takiego z WIELKIMI oczami (wyraża zdumienie, osłupienie) RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - Omi_ - 11-03-2010 15:06 Nie wiem czemu tak mało osób,udziela sie w tym temacie.Trzeba pomóc Hrabiczowi,aby nasze forum było lepsze.Potem bedziecie płakac,że forum wam sie nie podoba.Piszcie wasze propozycje,bedzie łatwiej. RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - Hrabicz - 11-03-2010 15:40 Omi mnie wyprzedził w tym co miałem napisać. Do końca miesiąca zastanówcie się co Wam się nie podoba lub co proponujecie ulepszyć. Po świętach planujemy ruszyć ze zmianami. Potem narzekanie będziecie mogli moi drodzy kierować tylko do samych siebie ![]() Mnie osobiście spodobał się np pomysł emotikonek w barwach klubowych. RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - Trener - 11-03-2010 22:46 (07-03-2010 12:49)giuly44 napisał(a): A może by jakaś sonda odnośnie tych punktów reputacji ? Ogólnie to niczemu one nie służą i są zbyteczne, niespotkałem sie z tym na żadnym innym forum prócz debilnych portali społecznościowych typu fotka pl i inne tego typu badziewia. Masz racje po co są te komentarze? Przykład: Kacper23 (0) - Ostatnio zaktualizowano 06-03-2010, 11:39 Negatywny (-1): Za post z Polonią Bytom o jej... Rozpłacze się... RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - Omi_ - 11-03-2010 23:29 (11-03-2010 22:46)Trener napisał(a): Masz racje po co są te komentarze? Dzieci. Prosze Was Hrabicz i mk_ck (która sie na mnie obraziła ) usuncie te reputacje.Nie da sie tego czytać.Aha,mam pytanie.Jak bedziecie modyfikowac forum,czy bedzie czynne w tym momencie,czy dacie rade robić na otwartym?
RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - mk_ck - 12-03-2010 00:06 Powinno się udać na otwartym. To jest kwestia kilku godzin. Ewentualne nowe działy dopisze się w godzinach, kiedy na forum jest najmniej osób.. Pożyjemy, zobaczymy... PS. Ja z natury się nie obrażam... RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - giuly44 - 12-03-2010 20:00 Mam nadzieje że wszystkie nasze postulaty zostaną uwzględnione
RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - Trener - 14-03-2010 11:10 A może by tak chat założyć?? Trochę skomplikowane ale mogło by się udać. Na chat by mogli tylko wchodzić ludzie zarejestrowani na forum.. Wczoraj podczas meczu kilkadziesiąt osób w tym ja opisywali rożne sytuacje w temacie Cracovia-Korona jakieś proste posty pisząc 3-0 kaplica itp Myślę ze dla wielu by to było prostym rozwiązaniem... Co wy na to..?? RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - misiek - 14-03-2010 11:51 jestem za wprowadzeniem wątku PYTANIA/ PROŚBY. Myślę, że dzięki temu byłoby mniej zbędnych tematów. A koledzy po szalu potrafiliby doradzić jak nikt inny
RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - levar272 - 14-03-2010 14:46 (14-03-2010 11:10)Trener napisał(a): A może by tak chat założyć?? Trochę skomplikowane ale mogło by się udać. Na chat by mogli tylko wchodzić ludzie zarejestrowani na forum.. Wczoraj podczas meczu kilkadziesiąt osób w tym ja opisywali rożne sytuacje w temacie Cracovia-Korona jakieś proste posty pisząc 3-0 kaplica itp Myślę ze dla wielu by to było prostym rozwiązaniem... Co wy na to..?? Jestem za może wrescie by sie troche rozruszało towarzystwo.
RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - peholic - 16-03-2010 01:44 To może zamiast chatu lepiej shoutbox'a, też myśle, że lepiej by było bez reputacji. RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - giuly44 - 23-03-2010 19:32 A ja chciałbym dodac jeszcze że przydało by sie by to zmienione forum nie było takie sztywne jak to które mamy obecnie. Czy naprawde uraża to kogoś gdy np ktoś napisze d... czy *****. Ludzie nie dajmy sie zwariowac, to nie jest forum ksiedza Rydzyka w Radiu Maryja . To forum kibiców i czasem trzeba użyc ostrzejszego słowa by wyrazic to co sie czuje. Czasem takie jedno słowo jest w stanie zastąpic kilka mdłych. Na innych klubowych forach nie ma takiej sytuacji że modowie usuwają nieodpowiednie wg nich słowa. Tam niektóre wypowiedzi są bardzo barwne i zabawne a u nas totalna zamuła. Nawet na stadionie okrzyki niecenzuralnych słów u nikogo nie wywołują już ździwienia. Obawiam sie że moim apelem nic nie wskóram bo w końcu to ,,oficjalne,, forum i tu trzeba miec sie na baczności, jeden nieodpowiedni krok i mają cie jak na tacy. Szkoda że na siłe trzeba użwac zamienników by wyrazic swoje emocje. A czasami naprawde mogłoby byc śmiesznie. Ale d_pa czy tak powszechne słowo jak k.... to moze było by do zaakceptowania drodzy modowie ? PS. Uprzedze osoby które myślą że to by sie skończyło poziomem onetu. Otóż nie wydaje mi sie by np forum Lecha, Hutnika czy Ruchu miało poziom onetu mimo że tam takie słowa nie są zakazane. Swego czasu był czat na głównej , moze by tak pomyślec o jego powrocie i swobodnej nie cenzurowanej wypowiedzi RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - Quaresma - 23-03-2010 19:39 Dla mnie wlasnie lepiej, ze jest taki porzadek. Jak ktos ma do kogos problem to niech go wyjasnia na PW albo w realu
RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - mk_ck - 23-03-2010 19:55 (23-03-2010 19:32)giuly44 napisał(a): Ale d_pa czy tak powszechne słowo jak k.... to moze było by do zaakceptowania drodzy modowie ? Czy czasem zastanawiasz się nad tym, co piszesz...?? (23-03-2010 19:32)giuly44 napisał(a): Otóż nie wydaje mi sie by np forum Lecha, Hutnika czy Ruchu miało poziom onetu mimo że tam takie słowa nie są zakazane. Ale pewności nie masz... Nie chcę być niemiła, ale może powinieneś zmienić forum, skoro bardziej odpowiada Ci podwórkowe słownictwo od konstruktywnej i kulturalnej dyskusjii??? RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - giuly44 - 23-03-2010 19:56 Quaresma ale mi nie chodzi tu o wyzywanie innych forumowiczów czy obrażanie. Są czasami sytuacje kiedy trzeba powiedziec coś dosadnie i tyle PS. Dobrze szanowna pani moderator, juz będe cicho. Cenzura musi byc. Czekam na minusa od pani.Aha pewnośc mam ! Swoją drogą szkoda że nikt tu człowieka nie jest w stanie zrozumiec. Już od razu pewnie ktoś pomyślał że chodzi mi o wyzywanie i bezsensowne przeklinanie. No ale cóż widocznie nie można tu na niektóre temtay podyskutowac bo od razu dostanie sie opierpapier za wszczynanie takiego tematu. Szkoda gadac ... Edit : Z tą pewnością to mi nie chodziło o minusa a o poziom innych for, ale już przeszło było mineło
RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - mk_ck - 23-03-2010 20:05 (23-03-2010 19:56)giuly44 napisał(a): Czekam na minusa od pani. Chyba Cię rozczaruję, ale dawno wyrosłam z piaskownicy. Ale Ty - nie krępuj się... RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - Quaresma - 23-03-2010 20:26 Idąc twoim tokiem myślenia, to pobicia, kradzieże też są dosyć powszechne. Tak więc może pozwalajmy każdemu kraść i zabijać , tak będzie lepiej... RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - Pedro - 24-03-2010 17:40 Nie potrzeba zbyt wielu zmian na forum ale potrzeba jakiejś konsekwencji, jak założyłem jeszcze podczas gry Korony w 1-lidze wątek dotyczący filmików z bramkami z meczy MKSu to zostałem zjechany że już coś takiego jest pod tytułem "Dla Kanapowców" a dziś takich wątków jest kilka i nikogo już to nie kole w oczy że się dublują ? . Podobnie jest z innymi wątkami które się dublują po co zakładac wątek "Wszyscy do Wrocławia Śląsk - Korona" lub "Wyjazd do Krakowa Cracovia - Korona" gdy już jest wątek "Wyjazdy ... wszystko co z nimi związane... " . Kolejna sprawa to wątek "Inne kieleckie kluby" oraz "Mniejsze kluby w naszym Województwie" czy jest potrzeba zakładac w tym temacie 2 oddzielne wątki ?. Podobnych przykładów można wymienic więcej ... Bardzo fajnym pomysłem napewno by było reaktywowanie czata. Według mnie wystarczył by podział na : 1) sprawy związane z klubem MKS Korona Kielce ( piłkarze, byli Koroniarze, transfery, trenerzy, rezerwy Korony, mecze Korony w TV oraz wątek dotyczący najbliższego meczu) może w tym wątku zrobic coś w rodzaju głosowania na najlepszego i najsłabszego zawodnika w danym meczu, a na koniec sezonu wręczyc najgorszemu ruzgę 2) Ultrasi ( czyli wszystko co związane z dopingiem, oprawami, organizacją wyjazdów, zgodami ). 3) Stadion, Zarząd i Marketing ( wątek w którym można by się było dowiedziec o planach dotyczących przyszłości Korony, inwestycjach związanych ze stadionem, sponsorach oraz biletach/karnetach jak również można by się było zapoznac z ofertą sklepu kibica). 4) Piłka nożna w Polsce i na świecie ( sprawy związane z PZPN, Ekstraklasą, Reprezentacją, rozgrywkami Pucharu Polski oraz Pucharami Europejskimi z podziałem na imprezy klubowe i reprezentacyjne ). 5) Powinien byc przeznaczony dla spraw związanych z innymi dyscyplinami które nas interesują poza meczami Korony, jak również w którym będziemy mogli pisac o naszych pomysłach, o tym co należy zmienic żeby to forum było bardziej dla nas przyjazne. RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - Omi_ - 26-03-2010 00:26 Chciałem zapytac Hrabicza lub mk_ck kiedy tak mniej wiecej,bedzie można sie spodziewac modernizacji naszego forum? Zapomniałem zapytać.A czy została juz podjeta decyzja,co z tymi Reputacjami,czy jeszcze nie? RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - mk_ck - 26-03-2010 08:20 (26-03-2010 00:26)Omi_ napisał(a): Chciałem zapytac Hrabicza lub mk_ck kiedy tak mniej wiecej,bedzie można sie spodziewac modernizacji naszego forum? Nie wiem czy w tym wątku, czy przy okazji dyskusji o sponsorze, powiedzieliśmy, że zmiany będą gotowe po świętach. Do końca marca macie czas na wrzucanie tu swoich propozycji. Z ostatnim dniem miesiąca wątek zamykamy i bierzemy się do zmian. Mam nadzieję, że obejdzie się bez konieczności zamknięcia forum
RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - mk_ck - 30-03-2010 20:24 Przypominam, że tylko do jutra macie szansę na wpisy w tym wątku!
RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - giuly44 - 30-03-2010 21:11 a ja mam nadzieję że wszystkie nasze prośby , udogodnienia i propozycje zostaną wzięte pod uwage ![]() Z niecierpliwością czekam na nowe odnowione forum
RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje - mk_ck - 31-03-2010 22:09 Zgodnie z zapowiedziami zamykamy wątek. Wszystkie Wasze sugestie zostaną wzięte pod uwagę - wybierzemy najbardziej optymalne rozwiązanie. Dziękujemy tym, którzy do wątku dorzucili swoje 3 grosze ![]() Mam nadzieję, że po świętach już wszystko będzie funkcjonować jak należy
|