|
Polskie kluby w LM i LE
|
|
30-07-2010, 00:22
|
|||
|
|||
|
RE: Polskie kluby w LM i LE
Ale my mamy ligę... Żenada. Aż nie wiem co napisać
|
|||
|
30-07-2010, 00:46
|
|||
|
|||
|
Nie rozumiem Was... Jakbyście nie przypuszczali, że te zespoły wtopią... Poważnie wierzyliście?? Ruch? Jagiellonia? Wisła też jest słaba... Lech? Może (!) się podniesie w Poznaniu, ale szczerze w to wątpię...
Takie są realia.. Ekstraklasa jest słaba. I nieważne o którym zespole chciałabym mówić... ------------- pozdrawiam Moderator ![]() ------------- "Lot of football success is in the mind. You must believe, you're the best and then make sure that you are." |
|||
|
30-07-2010, 01:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-07-2010 01:16 przez Anulek89.)
|
|||
|
|||
|
Wiem że juz miałem nie pisać,lecz tylko ten jeden post.Mam nadzieje że ("wielki" Quaresma) mi wybaczy.
Odnosząc sie do postu mk_ck. Ja wierzyłem.Choćby w Jagiellonie,Lecha i (co by nie mówić) w Wisłe.Lecz po dzisiejszych poczynaniach Wisły,stwierdziałem że nasza liga nadal jest w ciemnej d*****.Jak on mogli to przegrać?Nie wiem tego do teraz.Może w rewanżu cos zagrają.Co do Jagiellonii.Jaga zagrała bardzo fajny mecz,choc te pierwsze minuty był......no wiemy jakie.Lecz w dalszej część spotkania zagrali (moim zdaniem) fajną piłke,i co ważne dali z siebie naprawde wszysko,aby wynik obornic,szkoda że im sie nie udało. Zapomniałem dodac.I ten Żurawski...... |
|||
|
30-07-2010, 01:08
|
|||
|
|||
(30-07-2010 01:05)Anulek89 napisał(a): Wiem że juz miałem nie pisać,lecz tylko ten jeden post.Mam nadzieje że ("wielki" Quaresma) mi wybaczy.Sorry za ten post ale ? Dlaczego Omi_ niemoze pisac na forum
|
|||
|
30-07-2010, 01:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-07-2010 01:16 przez Sargon.)
|
|||
|
|||
|
Można by zacytować "Z czego się śmiejecie ? Sami z siebie się śmiejecie". Te wyniki obrazują tylko jak słabi jesteśmy. Jeśli 2 drużyna z tamtego sezonu przegrywa z jakimiś Azerami, to ciekawe co byśmy my pokazali... Kibice Kolejorza pewnie się teraz śmieją z GTSu, natomiast kibice GTSu śmiali się z Lecha. A reszta Polski śmieję się z nich obu. Tylko tak szczerze, śmiejąc się z Lecha śmiejemy się z siebie, bo jak pokazał ostatni sezon, jesteśmy jeszcze bardzie słabsi niż oni.
|
|||
|
30-07-2010, 01:31
|
|||
|
|||
(30-07-2010 01:08)Quezzerio29 napisał(a): Sorry za ten post ale Pewnie dlatego, że ban Mu to uniemożliwia... ------------- pozdrawiam Moderator ![]() ------------- "Lot of football success is in the mind. You must believe, you're the best and then make sure that you are." |
|||
|
30-07-2010, 02:11
|
|||
|
|||
(30-07-2010 00:46)mk_ck napisał(a): Nie rozumiem Was... Jakbyście nie przypuszczali, że te zespoły wtopią... Poważnie wierzyliście?? Ruch? Jagiellonia? Wisła też jest słaba... Lech? Może (!) się podniesie w Poznaniu, ale szczerze w to wątpię... Szczerze, to nie wierzyłem. Jak ktoś jest słaby, to powinien być odpowiednio wynagradzany. Ja zarabiam miesięcznie 1% tego co Pan N. i swoje muszę zrobić. A On wyjdzie i albo Mu się będzie chciało strzelić bramkę, albo nie. Trzeba w końcu zrobić rewolucję i płacić za wyniki, a nie w myśl zasady "czy się stoi, czy się leży ...". No ale jak mamy takich geniuszy jak np. Pan Prezes W. to jest jak jest. I bardzo dobrze że za tydzień koniec tej żenuły. |
|||
|
30-07-2010, 13:04
|
|||
|
|||
|
No cóż poradzić. Cienkie te polskie kluby jak nie wiem co. Mimo porażki uważam że najlepiej zaprezentowała się Jagiellonia. Stwarzali sytuacje, nie cofnęli się do obrony jak zazwyczaj czynią to polskie kluby na arenie międzynarodowej. Nadal liczę na Lecha, że odrobią straty z pierwszego meczu. Wtedy nawet przy odpadnięciu w kolejnej rundzie el. Ligi Mistrzów mielibyśmy zespół w grupowej fazie Ligi Europy.
|
|||
|
30-07-2010, 13:53
|
|||
|
|||
|
Sargon, niestety ale poziom naszej ligi średnio nas powinien obchodzić z perspektywy sezonu ligowego. Czy będziemy mocniejsi od Azerów czy nie to i tak do normalnego europejskiego poziomu mamy dalej baaardzo daleko. Zostaje nam co najwyżej C+ w weekendy. Jest to przykre ale chociaż będziemy mieli stadiony lepsze od Azerów.
Lech bardzo chce ale nie umie, Jaga podobnie, Wisła może też chce ale w swojej wielkości wydawało im się, że samo się zrobi a rywal jak zwykle się położy. Ruch natomiast zrobił sobie krzywdę awansując bo tylko więcej długów narobili... I na koniec jeszcze jedno, wydawało się, że początek ligi zbiegnie się u nas z trudniejszymi meczami w pucharach i zespoły wejdą już w rytm meczowy. Teraz okazuje się, że preeliminacje niedługo będą problemem i żebyśmy mieli szanse ligę trzeba zaczynać na początku lipca. Wiara w sukces jest połową sukcesu. |
|||
|
04-08-2010, 22:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-08-2010 22:40 przez Quezzerio29.)
|
|||
|
|||
|
i du** ... koniec Lech przegrywa 1:0 to chyba koniec ...
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Mniejsze kluby w naszym Województwie | Omi_ | 26 | 3,596 |
14-08-2010 23:00 Ostatni post: Quaresma |
|
Korona Kielce
Szukaj