| Ankieta: Kto wygra mecz???!!! Ankieta jest zamknięta. |
|||
| KORONA!!! | ![]() ![]() |
46 | 86.79% |
| remis | ![]() ![]() |
5 | 9.43% |
| Jagiellonia | ![]() ![]() |
2 | 3.77% |
| Razem | 53 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
|
KORONA KIELCE - JAGIELLONIA BIAŁYSTOK (27.02.2010r godz 14.45)
|
|
01-03-2010, 19:27
|
|||
|
|||
|
RE: KORONA KIELCE - JAGIELLONIA BIAŁYSTOK (27.02.2010r godz 14.45)
O kurcze
To mi się wydawało inaczej, ale w takim razie zwracam honor
Lepiej nie pisać wcale, niż pisać głupoty.
|
|||
|
01-03-2010, 20:29
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-03-2010 20:33 przez giuly44.)
|
|||
|
|||
|
Pora utworzyc już nowy wątek o meczu z Polonią Bytom.
Ale jeszcze odniose sie do wypowiedzi paru moich poprzedników. Wg mnie Kiełb to taki zawodnik który swoją niesamowitą techniką , zwodami, dryblingami ,ogólnie wyszkoleniem piłkarskim przerasta całą reszte o klase i dlatego to tak wygląda że jest egoistą. A prawda jest taka że po prostu nie ma z kim pograc.Wyobrażacie sobie Cristiano Ronaldo w naszej lidze. Przecież on tu by był bezproduktywny. Jedyne co by mu pozostało to indywidualne akcje, i tak jest właśnie z Kiełbem. To najjaśniejsza postac w drużynie, co doskonale uwidoczniło sie kiedy wszedł w drugiej połowie. Od razu akcje jego stroną nabrały rozpędu ku uciesze kibiców. Dziwi mnie że wielu bardzo chwali Gajtkowskiego. Ja wiem że ostatnimi czasy upadł bardzo nisko, i teraz kazde jego udane zagranie powoduje u co niektórych ekstaze, ale tak na dobrą sprawe to podstawowa rzecz każdego piłkarza walka i zaangażowanie.Wolał bym go chwalic za celne strzały, dobre podania i przedewszystkim bramki, bo w końcu jest napastnikiem. Samym bieganiem i zaangażowaniem meczu sie nie wygra. Niestety ale u niego wciaz nie zauważyłem odpowiedniej zwrotności. Nie ma bata by sie obrócił z piłką , prędzej sie przewróci jak to miało miejsce w meczu z Jagą. Ochy i Achy zachowajmy jak strzeli pare bramek, bo z tego powinien byc rozliczany. Ale zapewniam was że po sezonie tego pana już w drużynie nie będzie. Może to zabrzmiało troche stronniczo,ale chyba jest w tym nieco racji, chyba każdy przyzna. Swoją drogą gdybyśmy mieli jeszcze paru takich Kiełbów i Wilków to napewno walczylibyśmy nie o utrzymanie a o europejskie puchary. Niestety ale obawiam sie że niedługo ktoś nam ich podkupi. PS. podsumowując mecz z Jagą to wszyscy zasługują na wyróżnienie bo koniec końców ale wygraliśmy mecz po 5 miesiącach posuchy. Powyższy post wyraża moją osobistą opinie i nie każdy musi sie z nią zgadzac |
|||
|
01-03-2010, 20:37
|
|||
|
|||
(01-03-2010 20:29)giuly44 napisał(a): Pora utworzyc już nowy wątek o meczu z Polonią Bytom. Pora zacząć uważniej przeglądać forum... Wątek jest już od jakiegoś czasu
------------- pozdrawiam Moderator ![]() ------------- "Lot of football success is in the mind. You must believe, you're the best and then make sure that you are." |
|||
|
02-03-2010, 00:41
|
|||
|
|||
(01-03-2010 20:29)giuly44 napisał(a): Dziwi mnie że wielu bardzo chwali Gajtkowskiego. Ja wiem że ostatnimi czasy upadł bardzo nisko, i teraz kazde jego udane zagranie powoduje u co niektórych ekstaze, ale tak na dobrą sprawe to podstawowa rzecz każdego piłkarza walka i zaangażowanie.Wolał bym go chwalic za celne strzały, dobre podania i przedewszystkim bramki, bo w końcu jest napastnikiem. Samym bieganiem i zaangażowaniem meczu sie nie wygra. Niestety ale u niego wciaz nie zauważyłem odpowiedniej zwrotności. Nie ma bata by sie obrócił z piłką , prędzej sie przewróci jak to miało miejsce w meczu z Jagą. Ochy i Achy zachowajmy jak strzeli pare bramek, bo z tego powinien byc rozliczany.No to w takim razie co powiesz o Patataju którego tak faworyzujesz??? Przecież Maciek był zakręcony jak słoik na zimę po wejściu na boisko! Jesteś jednym z wieeeeelu których nie wiadomo co by Gajtek zrobił to i tak będzie źle... i pewnie gwizdałeś jak schodził z boiska co??? ![]() Nie przesadzajmy wygraliśmy mecz, są 3 punkty. Bramkę strzelił... obrońca... Dziękuję, dobranoc...
|
|||
|
02-03-2010, 02:02
|
|||
|
|||
|
Gooner ma rację.
Koniec Imprezy, dziękuję, dobranoc
|
|||
|
02-03-2010, 03:02
|
|||
|
|||
(01-03-2010 17:05)Gooner napisał(a): Kolego Pedro ile Ty masz lat że takie bzdury piszesz? Nie jestem zdziwiony systemem gry opartym na 3 obrońcach ponieważ nie jest to dla mnie nowosc, jedynie zastanawia mnie po co na siłę robic Lewego i Prawego ze środkowych ? gdy wszystkie zespoły z naszej E-klasy grają 4-ką w obronie. Co innego gdyby wszyscy skrajni obrońcy w tej kolejce grali piach to bym zrozumiał takie twory ale nasz Mijailovic czy Tosik z Bełchatowa byli wyróżniającymi się zawodnikami w tej kolejce ligowej. Ps. Tak Bardzo bym prosił o rozrysowanie tego schematu .
Od kołyski aż po grób, jedna wiara jeden klub ... |
|||
|
02-03-2010, 11:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-03-2010 12:06 przez giuly44.)
|
|||
|
|||
|
Gooner ja nie pochwalam postawy Tataja w meczu z Jagą. Wręcz przeciwnie uważam ze sie spalił tym wystąpem. Widocznie presja na niego podziałała demobilizująco. Ale on dopiero wchodzi do drużyny, nie można zawodnika oceniac po 1 meczu w dodatku to jergo debiut w ekstraklasie, dlatego ma jeszcze u mnie kredyt zaufania. A Gajtek to stary wyjadacz i od niego nalezy wymagac dużo więcej. Jak strzeli pare bramek to odszczekam swoje słowa, a tak na razie podsumuje go że w meczu z Jagą nie zachwycił i tyle. Bo biegac i szarpac to każdy jeden umie , tylko bramek strzelac nie ma komu
![]() PS. A jeśli chodzi o program SZybka Piłka to szczerze przyznam że bardziej dennego i beznadziejnego piłkarskiego programu na oczy w życiu nie widziałem. Dla mnie to oni tam na bramce mogą postawic nawet Brożka. Skrócili go z godziny do 25 minut, jak tak dalej pójdzie to w następnym sezonie będzie to 10 minut. Nawet słowem sie nie zająkneli o Koronie. Kilka słów o Legii, Wiśle i Lechu , skróty kilkudziesięciosekundowe, pare narzekań na słabą lige, bluzganie na sędziów i dziękuje dobranoc do widzenia. Toż to jest śmiech na sali. Na szczęście obejrzałem sobie Lige plus i Lige plus extra i mam pełen obraz sytuacji
Powyższy post wyraża moją osobistą opinie i nie każdy musi sie z nią zgadzac |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Korona Kielce
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

To mi się wydawało inaczej, ale w takim razie zwracam honor