Wątek zamknięty 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmiany techniczne na forum - propozycje
23-03-2010, 19:55
RE: Zmiany techniczne na forum - propozycje
(23-03-2010 19:32)giuly44 napisał(a):  Ale d_pa czy tak powszechne słowo jak k.... to moze było by do zaakceptowania drodzy modowie ?

Czy czasem zastanawiasz się nad tym, co piszesz...?? Angry

(23-03-2010 19:32)giuly44 napisał(a):  Otóż nie wydaje mi sie by np forum Lecha, Hutnika czy Ruchu miało poziom onetu mimo że tam takie słowa nie są zakazane.

Ale pewności nie masz...

Nie chcę być niemiła, ale może powinieneś zmienić forum, skoro bardziej odpowiada Ci podwórkowe słownictwo od konstruktywnej i kulturalnej dyskusjii???

-------------

pozdrawiam
Moderator
Big Grin

-------------
"Lot of football success is in the mind. You must believe, you're the best and then make sure that you are."
Znajdź wszystkie posty użytkownika
23-03-2010, 19:56 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-03-2010 17:49 przez giuly44.)
Quaresma ale mi nie chodzi tu o wyzywanie innych forumowiczów czy obrażanie.
Są czasami sytuacje kiedy trzeba powiedziec coś dosadnie i tyle

PS. Dobrze szanowna pani moderator, juz będe cicho. Cenzura musi byc. Czekam na minusa od pani.Aha pewnośc mam !
Swoją drogą szkoda że nikt tu człowieka nie jest w stanie zrozumiec. Już od razu pewnie ktoś pomyślał że chodzi mi o wyzywanie i bezsensowne przeklinanie. No ale cóż widocznie nie można tu na niektóre temtay podyskutowac bo od razu dostanie sie opierpapier za wszczynanie takiego tematu. Szkoda gadac ...

Edit : Z tą pewnością to mi nie chodziło o minusa a o poziom innych for, ale już przeszło było mineło Big Grin

Powyższy post wyraża moją osobistą opinie i nie każdy musi sie z nią zgadzac
23-03-2010, 20:05 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2010 20:15 przez mk_ck.)
(23-03-2010 19:56)giuly44 napisał(a):  Czekam na minusa od pani.

Chyba Cię rozczaruję, ale dawno wyrosłam z piaskownicy.
Ale Ty - nie krępuj się...

-------------

pozdrawiam
Moderator
Big Grin

-------------
"Lot of football success is in the mind. You must believe, you're the best and then make sure that you are."
23-03-2010, 20:26
Idąc twoim tokiem myślenia, to pobicia, kradzieże też są dosyć powszechne. Tak więc może pozwalajmy każdemu kraść i zabijać , tak będzie lepiej...

Lepiej nie pisać wcale, niż pisać głupoty. Idea
24-03-2010, 17:40
Nie potrzeba zbyt wielu zmian na forum ale potrzeba jakiejś konsekwencji, jak założyłem jeszcze podczas gry Korony w 1-lidze wątek dotyczący filmików z bramkami z meczy MKSu to zostałem zjechany że już coś takiego jest pod tytułem "Dla Kanapowców" a dziś takich wątków jest kilka i nikogo już to nie kole w oczy że się dublują ? . Podobnie jest z innymi wątkami które się dublują po co zakładac wątek "Wszyscy do Wrocławia Śląsk - Korona" lub "Wyjazd do Krakowa Cracovia - Korona" gdy już jest wątek "Wyjazdy ... wszystko co z nimi związane... " . Kolejna sprawa to wątek "Inne kieleckie kluby" oraz "Mniejsze kluby w naszym Województwie" czy jest potrzeba zakładac w tym temacie 2 oddzielne wątki ?. Podobnych przykładów można wymienic więcej ...

Bardzo fajnym pomysłem napewno by było reaktywowanie czata.

Według mnie wystarczył by podział na :
1) sprawy związane z klubem MKS Korona Kielce ( piłkarze, byli Koroniarze, transfery, trenerzy, rezerwy Korony, mecze Korony w TV oraz wątek dotyczący najbliższego meczu) może w tym wątku zrobic coś w rodzaju głosowania na najlepszego i najsłabszego zawodnika w danym meczu, a na koniec sezonu wręczyc najgorszemu ruzgę Tongue
2) Ultrasi ( czyli wszystko co związane z dopingiem, oprawami, organizacją wyjazdów, zgodami ).
3) Stadion, Zarząd i Marketing ( wątek w którym można by się było dowiedziec o planach dotyczących przyszłości Korony, inwestycjach związanych ze stadionem, sponsorach oraz biletach/karnetach jak również można by się było zapoznac z ofertą sklepu kibica).
4) Piłka nożna w Polsce i na świecie ( sprawy związane z PZPN, Ekstraklasą, Reprezentacją, rozgrywkami Pucharu Polski oraz Pucharami Europejskimi z podziałem na imprezy klubowe i reprezentacyjne ).
5) Powinien byc przeznaczony dla spraw związanych z innymi dyscyplinami które nas interesują poza meczami Korony, jak również w którym będziemy mogli pisac o naszych pomysłach, o tym co należy zmienic żeby to forum było bardziej dla nas przyjazne.

Od kołyski aż po grób, jedna wiara jeden klub ...
26-03-2010, 00:26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-03-2010 00:28 przez Omi_.)
Chciałem zapytac Hrabicza lub mk_ck kiedy tak mniej wiecej,bedzie można sie spodziewac modernizacji naszego forum?

Zapomniałem zapytać.A czy została juz podjeta decyzja,co z tymi Reputacjami,czy jeszcze nie?

MKS KORONA KIELCE
26-03-2010, 08:20
(26-03-2010 00:26)Omi_ napisał(a):  Chciałem zapytac Hrabicza lub mk_ck kiedy tak mniej wiecej,bedzie można sie spodziewac modernizacji naszego forum?

Zapomniałem zapytać.A czy została juz podjeta decyzja,co z tymi Reputacjami,czy jeszcze nie?

Nie wiem czy w tym wątku, czy przy okazji dyskusji o sponsorze, powiedzieliśmy, że zmiany będą gotowe po świętach.
Do końca marca macie czas na wrzucanie tu swoich propozycji. Z ostatnim dniem miesiąca wątek zamykamy i bierzemy się do zmian.
Mam nadzieję, że obejdzie się bez konieczności zamknięcia forum Smile

-------------

pozdrawiam
Moderator
Big Grin

-------------
30-03-2010, 20:24
Przypominam, że tylko do jutra macie szansę na wpisy w tym wątku! Smile

-------------

pozdrawiam
Moderator
Big Grin

-------------
30-03-2010, 21:11
a ja mam nadzieję że wszystkie nasze prośby , udogodnienia i propozycje zostaną wzięte pod uwage Wink
Z niecierpliwością czekam na nowe odnowione forum Smile

Powyższy post wyraża moją osobistą opinie i nie każdy musi sie z nią zgadzac
31-03-2010, 22:09 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31-03-2010 22:10 przez mk_ck.)
Zgodnie z zapowiedziami zamykamy wątek.

Wszystkie Wasze sugestie zostaną wzięte pod uwagę - wybierzemy najbardziej optymalne rozwiązanie.

Dziękujemy tym, którzy do wątku dorzucili swoje 3 grosze Smile
Mam nadzieję, że po świętach już wszystko będzie funkcjonować jak należy Smile

-------------

pozdrawiam
Moderator
Big Grin

-------------
Wątek zamknięty