| Ankieta: Kto wygra mecz??? Ankieta jest zamknięta. |
|||
| Cracovia | ![]() ![]() |
4 | 10.53% |
| remis | ![]() ![]() |
10 | 26.32% |
| KORONA | ![]() ![]() |
24 | 63.16% |
| Razem | 38 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
|
Cracovia - Korona Kielce (13.03.2010r. godz.14.45)
|
|
14-03-2010, 18:57
|
|||
|
|||
|
RE: Cracovia - Korona Kielce (13.03.2010r. godz.14.45)
Czasami Kiełba rzeczywiscie niektorzy niesłusznie oceniają, wczoraj dla mnie Jacek zagrał w miare, napewno nie najgorzej. Biegał, walczył, zreszta jak to on.
Gra ofensywna ostatnimi czasy rzeczywiscie kuleje, trzeba cos z tym zrobic bo dzieki samym rzutom wolnym nie bedziemy wygrywac. Co do meczu Craxa była po prostu od nas lepsza, trzymalismy sie jakos do 30-35 minuty, potem kazdy widział co sie stało. |
|||
|
14-03-2010, 18:59
|
|||
|
|||
|
Tak Gluciu gupio nam hehehe. Kogoś trzeba było wyróżnić a że nie było kogo to wyróżnili Kiełba. Każdy kto mecz oglądał wie że Kiełb grał słabo. I nie ma co się sugerować tym co ktoś pisze jak się tego nie widzi. Gluciu napinaczu, chcesz kogoś powyzywać to wejdź sobie na http://sport.onet.pl/
PS. Tutaj raczej są kibice Korony, którzy nie są kumaci. Masz jakieś kompleksy, że Ci na nieoficjalnie hasła nie dali? Pozdrawiam Od kołyski aż po grób, jedna wiara jeden klub, KORONA KIELCE!! |
|||
|
14-03-2010, 19:13
|
|||
|
|||
|
Niedobrze się stało. Znów 4 punkt do dna tabeli i 4 punkty do strefy spadkowej. Co więcej, nasi rywale o utrzymanie zdobyli punkty z zespołami z czoła tabeli. Może np. Legia nie gra dobrze, ale jest to zespół który może się obudzić w każdej kolejce. Wystarczy, że nie wygramy z Odrą za tydzień i będzie naprawdę niedobrze...
|
|||
|
14-03-2010, 20:26
|
|||
|
|||
|
Najgorsze jest to, że z drużynami Arka, Zagłębie, Piast (kandydaci do spadku) będziemy grać na wyjeździe. Z Cracovią już utopione, ale może Sasal znajdzie jakieś antidotum na impotencje strzelecką.
Jak z Odrą nie wygramy to zaczną się problemy, potrzebujemy minimum 4 zwycięstw, a liczba kolejek do rozegrania maleje co tydzień .Ja trzymam kciuki za naszą Koronę. Może zwycięstwo w PP w środę im pomoże. Może któryś z napastników się odblokuje? Pozdro Luker |
|||
|
14-03-2010, 21:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-03-2010 21:22 przez el73.)
|
|||
|
|||
|
Nie rozumiem dlaczego napinacie się i mówicie że Kiełb zagrał słabo !? Może i jest w tym jakaś cząstka prawdy, ale ten chłopak chociaż walczył a nie łazil po boisku jak święta krowa którwa w klubie jest od wypłaty do wypłaty. Ja Jacka szanuje, wiem że się stara i że nie wszystkie mecze mu wychodzą, ale tą jego mobilizacją i walką można zrobić wiele.... można nadrobić brak umiejętności, których jak śmiem twierdzić Rybce nie brakuje. Tyle w tym temacie
Apropos napastników. Na dzień dziejszy mamy jednego napadziora na miare ekstraklasy. Tak tak Michała Zielińskiego, lecz jak Tataj strzeli jedną bramke to sie rozstrzela. Wierze w niego. A i jeszcze jedno. Nikt mnie nie przekona że Edi to napastnik! To jest po prostu Ofensywny pomocnik.... pow Edi jest kim takim dla Korony jak Raul dla Realu. Tylko że Raul już gra ogony bo tam mają nastepców. U nas w tej chwili ich brak ;/ podpowiem że po takim meczu jaki pokazali nasi kopacze to w poniedziałek rano (gdyby nie było pucharu we wtorek i gdybym był trenerem, do czego zmierzam) zróbił bym piłkarzom taki trening że odechciałoby im sie patrzeć na piłke. w takich momentach buduje sie zepsól. Przykład?? Druzyny klubowe Franka Smudy |
|||
|
14-03-2010, 23:29
|
|||
|
|||
|
A ja tak delikatnie chcę zapytać o pewną sprawę.
Czy po kaszanie, którą zagrał Gajtkowski w pierwszych 3 meczach trener nie zauważył, że ten robol nie ma co szukać w pierwszej 11 ? Najpierw była sytuacja, że Sasal go nie chciał .. był jednym palcem w Radzionkowie ( ale go nie chcieli ) ... potem drużyna się za nim wstawiła, aby dać mu szansę .. dostał choć trener go nie chciał. A teraz gość wskakuje i gra w 3 meczach? No sorry, ale gdzie tu logika ?Najpierw psa wyrzucić a potem zawołać i dać mu jeść ? To ostatnie to porównanie a nie dosłowne przytoczenie sytuacji... ![]() |
|||
|
15-03-2010, 00:31
|
|||
|
|||
|
brak mi słow to tyle w tym temacie
![]() Koniec Imprezy 3:0 bardzo nam smutno nie dziękujemy dobarnoc Walczyć Trenować !!....Korona Musi Panować !!!! |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Korona Kielce
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

.
) ... potem drużyna się za nim wstawiła, aby dać mu szansę .. dostał choć trener go nie chciał. A teraz gość wskakuje i gra w 3 meczach? No sorry, ale gdzie tu logika ?![[Obrazek: j5fq07.jpg]](http://i41.tinypic.com/j5fq07.jpg)