|
Nowości na forum
|
|
03-04-2010, 10:14
|
|||
|
|||
|
Nowości na forum
Witam,
na wstępie jeszcze raz przepraszamy za utrudnienia w funkcjonowaniu forum. Niestety nie dało się uniknąć przerwy, ale mamy nadzieję, że "lifting" wyszedł na dobre ![]() Ja zapewne zauważyliście poprawiliśmy stare i dodaliśmy nowe działy. Skorzystaliśmy z Waszych pomysłów, dorzuciliśmy też kilka swoich zmian. Przestała być widoczna ilość postów oraz reputacja (to będzie widoczne tylko w Waszych panelach), pojawiła się natomiast informacja dotycząca lokalizacji użytkowników i będzie ona obowiązkowa przy rejestracji i edytowaniu profilu. Kwestia emotikon w barwach Korony - okazuje się, że nie mamy możliwości skorzystania z już istniejących, ponieważ kolorystyka nie jest zbliżona do naszych. Tu pole do popisu macie Wy - może ktoś z Was jest grafikiem komputerowym i potrafi od podstaw stworzyć emoty? Dajcie znać (piszcie na pw) może razem damy radę ulepszyć ich wygląd? ![]() Tyle w kwestii wyjaśnienia. Życzymy wobec tego najlepszego na "nowej drodze życia"
------------- pozdrawiam Moderator ![]() ------------- "Lot of football success is in the mind. You must believe, you're the best and then make sure that you are." |
|||
|
03-04-2010, 11:05
|
|||
|
|||
|
RE: Nowości na forum
Mi sie osobiscie podoba.
Lecz szkoda,że nie udało sie z tymi emotikonami,ale i bez tego jest git.Tylko teraz pilnować,tematów aby sie nie powtarzały. Dziś do moich kochanych Kielc jade O godz 15 bede w CK.Przepraszam ale musiałem,bo ciesze sie ogromnie
MKS KORONA KIELCE |
|||
|
03-04-2010, 13:14
|
|||
|
|||
|
Zmiany na duży +
Chociaż ja bym zedytował wątek w "Inne Kieleckie Kluby" w "Piłce ręcznej" na Vive czy tam Iskra Kielce bo to nie jest jedyny kielecki klub ewentualnie przeniósł wątek do "Inne dyscypliny" i utworzył nowy dla Vive
|
|||
|
03-04-2010, 16:31
|
|||
|
|||
(03-04-2010 13:14)peholic napisał(a): Zmiany na duży + Zrobione Zostało Vive, a w Innych klubach znalazły się Fart I UMKS
------------- pozdrawiam Moderator ![]() ------------- "Lot of football success is in the mind. You must believe, you're the best and then make sure that you are." |
|||
|
03-04-2010, 16:50
|
|||
|
|||
|
Plus za zmiany, odpowiednie tematy w odpowiednich działach, wszystko przejrzyste. Dobrze że zlikwidowano reputacje i pokazywanie ilości postów bo dla niektórych był to wyznacznik "ważności" na forum
![]() "Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą" |
|||
|
03-04-2010, 20:45
|
|||
|
|||
|
wszystko cacy tylko szkoda że raz na zawsze nie rozprawiono sie z reputacjami al'a fotka.
Na usprawiedliwienie taki oto cytacik: JESZCZE SIE TAKI NIE URODZIŁ CO BY WSZYSTKIM DOGODZIŁ
Powyższy post wyraża moją osobistą opinie i nie każdy musi sie z nią zgadzac |
|||
|
03-04-2010, 20:57
|
|||
|
|||
(03-04-2010 20:45)giuly44 napisał(a): wszystko cacy tylko szkoda że raz na zawsze nie rozprawiono sie z reputacjami al'a fotka. Postanowiliśmy zostawić reputacje, ponieważ niewykluczone, że kiedyś się do niej wróci. Tylko dlatego. ------------- pozdrawiam Moderator ![]() ------------- "Lot of football success is in the mind. You must believe, you're the best and then make sure that you are." |
|||
|
03-04-2010, 22:32
|
|||
|
|||
|
oby nikomu do głowy nie przyszedł ten pomysł
Powyższy post wyraża moją osobistą opinie i nie każdy musi sie z nią zgadzac |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Zmiany techniczne na forum - propozycje | Hrabicz | 39 | 2,371 |
31-03-2010 22:09 Ostatni post: mk_ck |
|
| Pierwsze urodziny forum | Quaresma | 3 | 383 |
20-03-2010 01:03 Ostatni post: Mad_Max |
|
Korona Kielce
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

ewentualnie przeniósł wątek do "Inne dyscypliny" i utworzył nowy dla Vive![[Obrazek: 33u78g7.jpg]](http://i44.tinypic.com/33u78g7.jpg)