| Ankieta: Kto wygra mecz???!!! Ankieta jest zamknięta. |
|||
| Wisła | ![]() ![]() |
10 | 27.78% |
| remis | ![]() ![]() |
11 | 30.56% |
| KORONA | ![]() ![]() |
15 | 41.67% |
| Razem | 36 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
|
Wisła Kraków - Korona Kielce (30.04.2010r, piątek, godz.20.00)
|
|
27-04-2010, 21:20
|
|||
|
|||
|
RE: Wisła Kraków - Korona Kielce (30.04.2010r, piątek, godz.20.00)
Jirsak 4 żółtą dostał.
http://www.koniecpzpn.pl |
|||
|
27-04-2010, 22:05
|
|||
|
|||
|
Ja wbrew powszechnym głosom nie liczę na zdobycze punktowe w Krakowie. Nie wydaje mi się aby Wisła ryzykowała majstra na korzyść naszego utrzymania. Trzeba mieć napastników, jeśli chce się wygrywać z takimi drużynami. Liczę natomiast na dobrą grę naszej drużyny w kontekście przyszłych meczy.
|
|||
|
27-04-2010, 23:00
|
|||
|
|||
|
Znów boje sie tego meczu.Oby nie było tak jak z Legią,gramy dobrze,mamy sytuacje,jedna akcja Wisły i po meczu.Mam nadzije że nasi zawodnicu odpoczną troche po tych spotkania,co kilka dni,i zagraja na pełnych obrotach z Wisłą.
MKS KORONA KIELCE |
|||
|
28-04-2010, 01:21
|
|||
|
|||
|
Ja się boję, żeby czerwieni nie było. Bo prze motywowana Korona, jeszcze zagrożona spadkiem to młyn na wodę starych wyjadaczy z Wisły. Prowokują, zaczepiają aż któryś pęknie. Nie można dać się wyprowadzić z równowagi.
Mój typ: 0 : 0 Pozdro Luker |
|||
|
28-04-2010, 01:38
|
|||
|
|||
|
Napisane przez Luker - Dzisiaj 00:21
Ja się boję, żeby czerwieni nie było. Bo prze motywowana Korona, jeszcze zagrożona spadkiem to młyn na wodę starych wyjadaczy z Wisły. Prowokują, zaczepiają aż któryś pęknie. Nie można dać się wyprowadzić z równowagi. Fakt, jednak myślę, że drużyna lepiej żeby była przemotywowana, niż grający padlinę w rodzaju tej gliwickiej, czy białostockiej. Poza tym to już nie są mali 17-letni chłopcy, którzy wyjdą i będą kosić równo z trawą. Nikola na pewno już nie zaszaleje jak na jesieni. W meczu z Legią byli zmotywowani i grali ostro, ale brutalnych fauli z naszej strony nie było. Tak powinni grać dalej. Po drugie to niech się zWisła martwi o swojego mistrza, a nie my o spadek. Każdy by wolał Lecha, czy Legie na 1 miejscu. Trzeba im pomóc.
|
|||
|
28-04-2010, 01:45
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-04-2010 01:45 przez Robi2009.)
|
|||
|
|||
|
Ja będę realistą i obstawiam 3-1 dla Wisły. Powiedzmy sobie szczerze, na wyjeździe z Wisłą raz się udało zremisować, ale to zasługa Grzesia Piechny. Dzisiaj już go nie ma, więc nie mamy szans nawet na remis. Wisła gra o majstra i nie mogą już zgubić choćby punktu, tym bardziej u siebie, bo Lech czyha...
Małkowski - Jędrzejczyk, Stano, Hernani, Mijajlović - Wilk - Lech, Vuković - Kiełb, Kaczmarek (Maliszewski) - Edi (bo co tu dużo mówić, reszta napastników nadaje się na mecz z Wichrem Kostomłoty czy Dębem Nagłowice a nie do Ekstraklasy) |
|||
|
28-04-2010, 08:58
|
|||
|
|||
(28-04-2010 01:45)Robi2009 napisał(a): Małkowski - Jędrzejczyk, Stano, Hernani, Mijajlović - Wilk - Lech, Vuković - Kiełb, Kaczmarek (Maliszewski) - Edi (bo co tu dużo mówić, reszta napastników nadaje się na mecz z Wichrem Kostomłoty czy Dębem Nagłowice a nie do Ekstraklasy) Nie Wicher Kostomłoty tylko Wicher Miedziana Góra ![]() Co do meczu to będzie bardzo ciężko jakiekolwiek punkty, cenny byłby dla nas 1 pkt. Wisła jest mocna i raczej od nich dostaniemy... 2-0 w plecy. |
|||
|
28-04-2010, 09:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-04-2010 09:30 przez Klopsik.)
|
|||
|
|||
|
Ja bym dał szansę Markiewiczowi.
Uzależniony od Korony
|
|||
|
28-04-2010, 11:15
|
|||
|
|||
|
Robi to że nie ma Piechny nie musi oznaczać, że przegramy 3-1. Jeśli zagramy tak jak ostatnio z Legią czy GKS, tylko poprawimy skuteczność (w ataku Kiełb z Gajtkiem) nie mamy sie czego i kogo obawiać. Zawodnicy tamtego klubu są za bardzo ociężali przez ten żel na włosach, a jak pokazał Nam Piast, można grać jak równy z równym z tymi niby majstrami. Osobiście nie robiłbym wielkich zmian, oprócz pomocy (Sobolek Nam wypadl wg. wybiórczej). Pewnie znowu Kiełb zagra w pomocy, a Edi z Gajtkiem w ataku. Ja bym jednak zestawił to tak Kaczmarek - Wilczek - Lech - Maliszewski. W ataku Kiełbik z Gajtkiem. Gajtek jest pechowy, ale zadziorny, niech poobija troche Głowackiego i Marcelo, a Kiełbik może coś namiesza
|
|||
|
28-04-2010, 11:34
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-04-2010 11:40 przez mk_ck.)
|
|||
|
|||
|
A co myślicie o ustawieniu z Kiełbem w roli napastnika?
Pomysł ten był omawiany w wątku Korona - Legia ale mysle że warto do tego wrócić .W meczu z Wisłą warto by spróbować nieco zmienić ustawienia bo w zasadzie nic nie tracimy. Pozostawił bym Edka bo jak pokazał ostni mecz jego podania i momentami niezłe rozgrywanie piłki moze byc bardzo pomocne. Zastanawi mnie jedno czy Sasal nie widzi ze jak gramy stosując pressing już na połowie przciwnika to łatwiej jest wymusić błędy w grze obrony czy bramkarza przeciwnika? . Szybki i nieobliczlny Kiełb mógłby stworzyć więcej szans na bramkę niż wolny Edek . Sprawą otwartą pozostaje rola partnera dla Kiełba w ataku może Gajtkowski a może Zieliński ? Jedno wiem napewno gra Korony zdecydowanie lepiej wygląda jak nie gra Vukowić , zawodnik ten zwalnia grę (niektórzy twierdzą że uspokaja ) , jest wolny , nie kontroluje swoich zachowań ( np. mecz z Cracovią) . Jednym słowem niech grają ci którym zależy na Koronie !!!
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Korona Kielce
Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc

Uzależniony od Korony
) , jest wolny , nie kontroluje swoich zachowań ( np. mecz z Cracovią) . Jednym słowem niech grają ci którym zależy na Koronie !!!