Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 9 Głosów - 3.56 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trenerzy Korony
06-08-2010, 16:58
RE: Trenerzy Korony
Nie sądzę, by zaryzykowali zatrudnienie tak niedoświadczonego trenera. Ale to byłby największy cios dla naszego klubu, odkąd zaczął trenować Koronę.

Walczyć, trenować, Korona musi panować!
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
06-08-2010, 17:52
Podobno negocjują z kimś z zagranicy od jakiegoś czasu

Nie licz godzin, dni, miesięcy, lat, to życie mija...
... a zabawa z Koroną trwa!Big Grin
Znajdź wszystkie posty użytkownika
06-08-2010, 18:44
(06-08-2010 17:52)Matt-mks napisał(a):  Podobno negocjują z kimś z zagranicy od jakiegoś czasu

Gdy przyjdzie ktoś z ambicjami, to skończy jak Petrescu. W innym wypadku skończy jak Kasperczak. Za pół roku lub dwa lata, ale wystarczy kilka słabszym meczów i będzie się żegnał. Taka jest niestety mentalność polskich prezesów i kibiców.

Walczyć, trenować, Korona musi panować!
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
07-08-2010, 18:10
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstrak...omosc.html

Myślę że Wisła nie zatrudni już trenera z Polski (chyba że mnie, lecz nie wiem czy bym przyjął taką ofertę). Nie zatrudni bo nie ma kogo..Big Grin Chyba że Probierza z Jagiellonii, jedyny trener co może coś osiągnąć.

Trener is back..!!
08-08-2010, 11:21
(07-08-2010 18:10)Trener napisał(a):  http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstrak...omosc.html

Myślę że Wisła nie zatrudni już trenera z Polski (chyba że mnie, lecz nie wiem czy bym przyjął taką ofertę). Nie zatrudni bo nie ma kogo..Big Grin Chyba że Probierza z Jagiellonii, jedyny trener co może coś osiągnąć.

A tego Bana to niby za co dostał że napisał Jagiellonia i Wisła z dużej litery ?? czy może Probierz się teraz pisze z małej Huh

Od kołyski aż po grób, jedna wiara jeden klub ...
08-08-2010, 13:12
(08-08-2010 11:21)Pedro napisał(a):  
(07-08-2010 18:10)Trener napisał(a):  http://sport.onet.pl/pilka-nozna/ekstrak...omosc.html

A tego Bana to niby za co dostał że napisał Jagiellonia i Wisła z dużej litery ?? czy może Probierz się teraz pisze z małej Huh
Popatrz sobie na jego posty w innych wątkach np. w przygotowaniach do sezonu, wynik meczu Legia - Arsenal 3:1, ani nie ten wątek, ani nie ten wynik... tak jakby chciał relację live z meczu zamieszczać.
Odpowiedz