|
Zarząd Korony
|
|
27-04-2009, 17:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2009 17:23 przez pletwa.)
|
|||
|
|||
|
Zarząd Korony
Wszystko na temat zarządu Korony.Byłego, aktualnego, przyszłego.Zapraszam do dyskusji.I jeśli to nie jest dobry dział proszę moderatora o przeniesienie bo nie mogłem sie zdecydować gdzie to umieścić
![]() Ostatnio pojawiły się głosy, że zarząd nie zna się na swojej robocie itp. Jestem ciekaw jakie zdanie na ten temat panije wśród kibiców. |
|||
|
27-04-2009, 18:53
|
|||
|
|||
|
RE: Zarząd Korony
U mnie panuje jedno zdanie. A mianowicie wywalić Gąsiora
|
|||
|
27-04-2009, 19:49
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2009 20:21 przez mk_ck.)
|
|||
|
|||
|
Wątek w dobrym miejscu
![]() Tylko uprzejmie proszę o kulturalne wypowiedzi
------------- pozdrawiam Moderator ![]() ------------- "Lot of football success is in the mind. You must believe, you're the best and then make sure that you are." |
|||
|
27-04-2009, 20:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2009 20:34 przez Trener.)
|
|||
|
|||
|
http://www.korona-kielce.pl/index.php?menu=16&xmenu=1
I tak pan prezes Tadeusz Dudka http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/art...4/18560461 I wszystko jasne "....Mimo że mam biznes, to dzień zaczynam od wiadomości piłkarskich.." ciekawe czym się zajmuje w dobie kryzysu gospodarczego Korona czy własnym interesem... I ta ocena trenera darzy go dużym zaufaniem co pozwala trenerowi czuć się pewnym swojego stanowiska:/ A i te wprowadzanie młodzieży do pierwszej drużyny to mi się podoba, niestety nie jest stosowane.... Jakie doświadczenie maja Ci panowie.....?? |
|||
|
27-04-2009, 23:00
|
|||
|
|||
|
Brakuje silnej ręki, z całym szacunkiem dla zarządu ale z boku ich działania wyglądają bardzo mizernie.
Tłumaczenia Prezesa D. na temat obecnej formy piłkarzy, to po prostu żenujące......
www.koniecpzpn.pl |
|||
|
28-04-2009, 09:53
|
|||
|
|||
(27-04-2009 23:00)vincent napisał(a): Brakuje silnej ręki, z całym szacunkiem dla zarządu ale z boku ich działania wyglądają bardzo mizernie. coś w tym jest co pisze Vincent. Silna ręka...jeśli właścicielem klubu jest prywatny inwestor, dba o swoje pieniądze ulokowane w klubie jako swego rodzaju inwestycji. Oczywiście przeciwny jestem traktowaniu klubu przedmiotowo jako maszynki do reklamowania sponsora ale do rzeczy. W naszym kraju odrobinę jeszcze pokutuje przyzwyczajenie z poprzedniego systemu - jak coś jest Państwowe/Miasta/Gminy to jest niczyje. Nie ma jednej konkretnej osoby która za to odpowiada i się tym przejmuje. Z całym szacunkiem dla prezydenta ale nie wierzę w to że jemu sprawa wyników Korony spędza sen z powiek. Odpowiedzialność się rozmywa i każdy uważa, że to kto inny zawinił. Dzieci należy trzymać z dala od internetu. Od dzieci internet głupieje |
|||
|
28-04-2009, 11:05
|
|||
|
|||
(28-04-2009 09:53)Hrabicz napisał(a): Z całym szacunkiem dla prezydenta ale nie wierzę w to że jemu sprawa wyników Korony spędza sen z powiek. W tej kwestii mylisz sie dosłownie. Zapewniem Cię, że spędza... (I w tym trochę mojej nadziei...) KORONA KIELCE -WALECZNE SERCE! |
|||
|
28-04-2009, 17:35
|
|||
|
|||
(28-04-2009 11:05)kielczanin75 napisał(a):(28-04-2009 09:53)Hrabicz napisał(a): Z całym szacunkiem dla prezydenta ale nie wierzę w to że jemu sprawa wyników Korony spędza sen z powiek. Jest to tylko i wyłącznie moje przypuszczenie, nie dzielę z nim łoża więc ciężko mi o pewnośc w tej materii. Twoje zapewnienie też mnie niespecjalnie przekonuje ale mam nadzieję, że się mylę. Dzieci należy trzymać z dala od internetu. Od dzieci internet głupieje |
|||
|
28-04-2009, 20:10
|
|||
|
|||
|
Korona będzie finansowa przez miasto do puki jest Lubawski taka prawda.. Jeżeli będzie nowy prezydent nie wiadomo co się stanie z Korona.. Trzeba jak najszybciej znaleźć sponsora...
|
|||
|
28-04-2009, 22:24
|
|||
|
|||
(28-04-2009 20:10)Trener napisał(a): Korona będzie finansowa przez miasto do puki jest Lubawski taka prawda.. Jeżeli będzie nowy prezydent nie wiadomo co się stanie z Korona.. Trzeba jak najszybciej znaleźć sponsora... .....i tak rzeczywiście będzie!!!! Do tej pory oponenci Lubawskiego nie mogą wybaczyć mu wydawania publicznych pieniędzy na Koronę. Więc prawda jest taka,że jeżeli nie złapiemy jakiegoś poważnego sponsora, w przypadku braku w tym sezonie awansu czeka nas nie wesoła przyszłość!!! www.koniecpzpn.pl |
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Sponsorzy Korony | pletwa | 689 | 88,850 |
08-09-2010 17:11 Ostatni post: Luker |
|
| Trenerzy Korony | Hrabicz | 375 | 35,318 |
08-08-2010 13:12 Ostatni post: TomcioSN |
|